söndag 6 september 2009

All alone

Så är jag hemma då. Kom hem i torsdags eftermiddag. I morse kl 5 stack sambon till Malta. Kändes som om vi knappt hann säga hej. Han ska spela Malta Poker Challenge och se på fotboll. VM-kval match mot Malta på onsdag. Sen är han hemma igen någon gång natten till fredag. Gissa om han är glad över att få se Zlatan live! Agaton är mer än sur för att han inte fick följa med, Zlatan är ju största idolen. Dessutom kommer A missa sin fotbollsträning på onsdag då det inte går några bussar dit.

När jag kom hem från Katrineholm möttes jag av en sönderslagen Ludvig. Tydligen hade han fått syn på storebrorsan som cyklade på dagis, slängt sig ur sandlådan för att fånga honom... så han slog i ansiktet först på Agatons cykel och sen i backen. 2 sår i pannan, näsan en blodig klump, skrapmärken på kinden och armbågen uppskrapad. :( Tur att han läker snabbt, men näsan ser fortfarande inte trevlig ut (hände i onsdags).

Dagens finne-i-röven går till idioterna som eldat upp postlådan. Den ENDA postlådan i vårt område. Skulle posta traderapaket, de får nu vänta någon dag extra. Måste alltså ta bussen i morgon eller på tisdag bara för att posta paket. *mutter* *svordomar*

2 kommentarer:

  1. Hallo! Kul att läsa i din blogg vad som händer... Hoppas att L snart är hel igen :) ... Som sagt - tur att de läker snabbt.

    SvaraRadera
  2. Svårt med det hela. Idag vid hämtningen var han trasig på hakan. Inget stort sår men han har ju blödit. Och A hade sår på kinden. Undrar nästan vad dem gör med ungarna där. ;)

    SvaraRadera