söndag 2 maj 2010

Piggare piggelin

Kan kanske en fräschare färg på bloggen få mig att blogga mer? Gör ett försök!

Agaton har varit sjuk i vattkopporna, men är piggare än en piggelin. Det jobbiga för honom har varit att missa dagis och istället få hänga med mig hela dagarna. Stackarn. :p Han har inte kliat sig alls, men räknar med att när lillebror insjuknar i slutet av nästa vecka så kommer han klia för minst 2 personer så det jämnar ut sig.

Något mindre pigg är en vän till oss som fått tillbaka sin cancer (eller den var nog aldrig helt borta). Nu har den spridit sig till hela kroppen, de flesta organen och hjärnan. Så jäkla orättvist! Dem trodde ju att hon hade besegrat cancern. Hon är nygift, mamma till en söt kille på 2 år och borde planera för framtiden tillsammans med sin familj. Nu kämpar hon med sin nyblivna make vid sin sida, på sjukhuset där hon får så aggressiva behandlingar som dem kan ge henne. Deras son känner att något är konstigt, men dem har inte berättat än. Hur säger man till en 2 åring att mamma troligtvis kommer dö inom en snar framtid? :(

Menar inte att ni få som läser här ska dras ner och bli ledsna ni också, men krama om era kära lite extra idag. Och varför inte i morgon också? Vardagen är många gånger jobbig, stressande och tuff - men vi har den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar