torsdag 25 juni 2009

Hellre passlös än byxlös?

Hehe jo måste berätta om sambons och kompisen O's nedresa till Prag. Det börjar med att sambon ska möta O på Kastup och O skulle ha anlänt där 40 minuter innan M. Men ingen O finns att finna. M ringer och.... väcker O som ligger och sover gott hemma i Varberg!! På något mirakelvis hinner han ner och checkar in 40 minuter innan flyget ska gå. M har förvarnat incheckningen annars hade inte O fått göra det så sent.

M checkar in... och tjejen i incheckningen säger:
Ehm, ditt pass går ut idag.
M: Haha du skämtar (övertygad om att det är ca 7 år kvar på det).
Tjej: Nej, här står det *visar* 24 juni 2009.
M: *paniiiiiiik*

Men M får följa med planet eftersom passet faktiskt går ut samma dag plus att han har körkortet med sig. Men nu måste han till ambassaden i morgon för att få ett tillfälligt pass, eftersom Tjeckien inte är med i Shengenavtalet. Går det bra i pokern ikväll och han inte åker ut så kommer det bli en sen natt och ambassaden har öppet mellan kl 9-12. =) Håhåjaja.

På planet blir dem ombedda att byta platser av någon anledning och hamnar i första klass.

När dem kommer fram till sitt halvsunkhotell dem bokat på säger dem att något inte stämmer med bokningen. Personalen på hotellet fixar rum på ett annat ställe och sätter M & O i en taxi. Det visar sig vara ett nyrenoverat 4 stjärnigt hotell som dem kommer till! Verkligen en uppgradering och kostar ju inte dem en spänn extra. Dessutom har hotellet bättre läge och är närmre kasinot. Extra plus är att nya hotellet har gratis trådlöst internet som dessutom är snabbt så vi har kunnat prata över skype ett par gånger (och killarna har spelat lite poker på rummet igår kväll efter middagen).

Så nu hoppas vi på att deras tur håller i sig till pokerborden också! :-)

Själv funderar jag på att spela en turnering ikväll kl 20 om barnen sköter sig och somnar i tid. Vet ju aldrig med Lilla L nu efter hans olycka.

Over and out
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar