måndag 12 december 2011

Spetsat glöggen kl 16.00 en måndagseftermiddag eller är folk bara idioter allmänt?

Har idag varit på det finaste Luciatåget av dem alla, alla barnen sjöng högt och fint och såg glada ut (inget är direkt vanligt förekommande). T o m blyga Luddet sjöng och följde med i sångerna med handrörelser. Personalen har verkligen gjort en helt fantastiskt jobb i år. Tack så jättemycket! 

Min alldeles egna pepparkaksgubbe - glutenfri! <3
Det enda negativa var de far-/morföräldrar som stod och snackade genom hela uppträdandet i vanlig samtalsröst. Varför har ni kommit om ni inte vill lyssna på era barnbarn? Är det så jävla svårt att hålla käften i 20 minuter? IDIOTER. Filmade barnen en kort stund men fick avbryta då man mer hör deras snack än sången. :(

Nåja, tack vare en lätt överdosering av febernedsättande kom jag ner på 38.6 och slutade således skaka som ett asplöv och fick några fina bilder. :) Får fokusera på det istället.

Efteråt var det skönt att datanörda lite tyckte Luddet. Roligt är att han alltid använder vänsterhanden när han sitter vid datorn fast han är högerhänt. Storebror som är vänsterhänt använder alltid höger hand vid datorn. Skumtomtar till barn jag har. ;)
Luddet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar