torsdag 24 november 2011

Buzzar Locobase Repair

Har som Buzzador fått äran att buzza om Locobase Repair. Har delat ut hälften av proverna på förskolan idag. Dels att användas till barnen men också till personalen som tvättar händerna stup i kvarten. Ska bli roligt att höra vad dem tycker sen. Här hemma är vi jättenöjda i alla fall. Locobase Repair är en av få krämer som inte kliar, svider eller ger mer utslag på lillsonen. Till 7 åringen (ja när han var bebis alltså) använde vi Miniderm varvat med två olika styrkors kortisonsalva. Men Minidermen funkade inte alls på lillebror. Som grädde på moset innehåller inte Locobase varken konserveringsmedel, parfym eller färgämnen. We like!

Dagens tips: torra nariga läppar? Ta lite Locobase Repair och de blir genast mjuka och goa igen. Stort plus för att krämen inte smakar något. Den lägger sig dessutom som en skyddande hinna så den passar utmärkt att ta även precis innan man går ut i kylan (som förhoppningsvis kommer tills på söndag då det är första advent).

Batteriet till min nya kamera (japp, ny leksak! *lycka) ligger på laddning så därför får ni nöja er med en bild från tillverkaren:





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar